halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif

halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif

Marmara » İstanbul » Maltepe
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Maltepe
halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif
 
halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif halıfleks metrekare fiyatları ücretsiz keşif
Ücretsiz keşif ve en iyi fiyat garantasi veriyoruz. IŞIK HALI SAN VE TİC AŞ www.isikhali.com Uzun yıllardır halıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız her yıl farklı modellerle müşterilerimizin karşısına çıkmakta ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kirkitli Dokumalar Kilim, cicim, sili (zili), sumak gibi düz dokumaların ve havlı dokuma olan halının dokunmasında, çözgüler arasından ve dokumanın enine geçirilen atkıları ve düğümleri döverek sıkıÄ¢tırmaya yarayan ağaçtan, hay van kemiklerinden, hayvan diÄ¢lerinden veya demirden yapılmıÄ¢ el veya çatal gibi tarak Ä¢eklinde, saplı alete kirkit; bu aletin kullanılmasıyla dokunan el dokumalarına da kirkitli dokumalar denir. Kirkitli dokumalar içinde; kilim, cicim, zili (sili), sumak adı yla anılan, her biri farklı teknikle dokunan dokumaların hepsine birden düz el dokumaları denir. Halı ise havlı dokumalar sınıfına girer.
  • #3763130
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.