günlük kiralık havuzlu sitede yazlık

günlük kiralık havuzlu sitede yazlık

Ege » Aydın » Davutlar
95₺
  • 95₺
    Ege » Aydın » Davutlar
günlük kiralık havuzlu sitede yazlık
 
günlük kiralık havuzlu sitede yazlık günlük kiralık havuzlu sitede yazlık günlük kiralık havuzlu sitede yazlık günlük kiralık havuzlu sitede yazlık günlük kiralık havuzlu sitede yazlık günlük kiralık havuzlu sitede yazlık
SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK...SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK ... SAHİBİNDEN KİRALIK YAZLIK... - AYTAÇ KONUT YAPI KOOPERATİFİ, (YASEMİN KONUT YAPI KOOP. ARKASI) KUŞADASI - DAVUTLAR YOLU ÜZERİNDE.DAVUTLAR ŞEHİR MERKEZİNE 5km , KUŞADASI ŞEHİR MERKEZİNE 20km, DEĞİRMEN RESTORANINA 1.5 km MESAFEDE. - SESSİZ , SAKİN , HAVADAR, TEMİZ VE FERAH BİR ORTAM. - KİRALIK OLAN ZEMİN KATI 140m kare. - 3 CEPHESİ AYDINLIK, SABAHTAN BİR CEPHESİ , ÖĞLEN DİĞER CEPHESİ GÖLGE - İKİ ODA + BİR SALON MUTFAK. - ÇOCUK ODASI (İKİ KİŞİLİK RANZA + BÜYÜK ELBİSE DOLABI) - YATAK ODASI (İKİ KİŞİLİK BİR YATAK + TEK KİŞİLİK YATAK + KÜÇÜK BİR ELBİSE DOLABI + KOMODİN) - SALON VE MUTFAK (İKİ ADET ÇEK YAT +37 EKRAN T.V.+ BUZDOLBI+ ÇAMAŞIR MAKİNASI+TEZGAH ÜSTÜ OCAK + MUTFAK DOLAPLARI) - TUVALET ve BANYO (DUŞAKABİN + HİLTON LAVABO + ALAFRANGA TUVALET +DEPOLU ELEKTRİKLİ ŞOFBEN) - SİTE İÇİNDE SİTEYE AİT 25 KİŞİLİK ORTAK YÜZME HAVUZU. - DENİZE UZAKLIK 2 km.YÜRÜYEREK GİDİLMEZ, PLAJA DOLMUŞ GİTMEZ.ARAÇ ŞART. - 100 m VE 150 m MESAFEDE İKİ ADET AYRI MARKET(BAKKAL) VAR. - ARABA İLE 10 dak. MESAFEDE KİPA , TANSAŞ , MİGROS .BİM, DİASA ALIŞ VERİŞ MARKETLERİ VAR. - KAPI ÖNÜNDE VE TERASDA İKİ ADET 24 SAAT AKAN ARTEZYEN ÇEŞMESİ VAR. - DAVUTLAR (8 dak.), GÜZELÇAMLIK(KALAMAKİ MİLLİPARK)(15 dak.) VE KUŞADASINA (25dak.)MESAFELERDE DÜZENLİ VE SIK DOLMUŞLAR ÇALIŞIR. KİRALAMA ŞARTLARI...KİRALAMA ŞARTLARI... - HAFTALIK , AYLIK VE SEZONLUK KİRAYA VERİLİR. - 5 GÜNDEN AŞAĞI KİRAYA VERİLMEZ - GÜNLÜK KİRA BEDELİ 95 YTL.'dir.
  • #2642737
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.