günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık

günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık

Ege » Aydın » Akbük
60₺
  • 60₺
    Ege » Aydın » Akbük
günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık
 
günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık günlük 60 tl eşyalı müstakil dublex yazlık
günlük 60 tl dir.adres aydın/ didim/akbükde kiralık yazlık eski okulun yanı. ulaşım içineski okulun yanında denize 150 mt. akgüller markete 100 mt pazar yerine 200 mt akbük iskelesine 150 mt 1, kat da mutfak salon tuvalet merdiven altı(çamaşır odası)ayrıca 30 metrekare ön balkon 15 metrekare arka balkon bahçe içi otopark 2. kat da banyo , yatak odası 2 adet çocuk odası 2 adet balkon güneş enerjisi ve 2. katın üstünde teras vardır(40 metrekare) buzdolabı , çamaşır makinesi fırın telvizyon oturma grubu vantilatör didim/akbükde kiralık yazlık özellikleri yapı tipi:betonarme 85 metrekare dubleks 2 kat 1 teras 3 oda 1 salon 1 yatak odası bir banyo bir tuvalet 2 adet 2, katta balkon ve ön balkon vardır(geniş) panjurlu bahçede açık otopark vardır 1 temmuz-eylül 15 arası.en az 1 hafta tutulmaktadır.
  • #1783816
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.