GOLDEN SENSE PRO - DEFİNE VE TEK PARA DEDEKTÖRÜ - ARENA DEDEKTÖR

GOLDEN SENSE PRO - DEFİNE VE TEK PARA DEDEKTÖRÜ - ARENA DEDEKTÖR

İstanbul / Şişli / Fulya Mah.
3.600₺
  • 3.600₺
    İstanbul / Şişli / Fulya Mah.
  • Alışveriş / Diğer her şey

  • GOLDEN SENSE PRO - DEFİNE VE TEK PARA DEDEKTÖRÜ - ARENA DEDEKTÖR
  • İlan no#4502043
 
Fulya Mah. Alışverış ilanı satıyorum Alışverış Şişli Şişli Alışverış ucuz
Bu Ürünü İnternet Üzerinden 6 Taksitle Satın Almak İçin

WWW.DEDEKTORSHOP.COM

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

İSTANBUL MERKEZ OFİS

0212 275 94 94 --- 0543 679 69 68 --- 0530 037 44 07 --- bilgi@arenadedektor.com

ÜRÜNÜ İSTEDİĞİNİZ ADRESE GÖNDERELİM KAPINIZDA TESLİM ALIRKEN ÖDEMEYİ YAPIN !!!

TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI

SATIN ALDIĞINIZ TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO

DİĞER İLANLARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ



BENZERSİZ DERİNLİK

Altın, tek para ve küçük metaller için özel olarak geliştirilmiş olan Golden Sense ile diğer dedektörlerle tespit edemediğiniz derinliklerdeki hedeflere artık rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Golden Sense hem diğer dedektörlerin yüzeye yakın yerlerden tespit ettiği altın, tek para ve diğer metalleri bulur hem de onların ulaşamadıkları inanılmaz derinliklerdeki küçük metalleri kaçırmaz.

Özellikle altın, tek para ve derindeki metallerin yoğun olduğu bölgelerde toprağın yüzeye yakın tabakası yıllardır arayıcılar tarafından taranmış ve buradaki altınların, paraların ve küçük metallerin çoğu çıkarılmıştır. Bu bölgelerdeki arayıcıların en büyük ihtiyacı daha derinlerdeki altın, para ve diğer derin metallere ulaşabilmektir. İşte Golden Sense, elektronik tasarımı, yazılımı ve özel arama başlığının sağladığı mükemmel derinliği ile kullanıcılara şimdi bu imkanı sunuyor.

METAL AYRIMI

Golden Sense üstün metal ayrımına sahip bir dedektördür. Metalin cinsini hem farklı tonda seslerle hem de farklı renkte ışıklarla (LED) kullanıcısına bildirir. Golden Sense’in anlaşılabilir ve güvenilir ayrımı sayesinde karışık sayıları veya verileri takip etmeden tespit ettiğiniz metalin cinsini rahatlıkla görebilirsiniz.

SESSİZ ARAMA İMKANI

Piyasadaki birçok dedektör cihaza derinlik kazandırmak için koyulmuş ve arka planda sürekli olarak bulunan threshold (eşik) adı verilen bir sesle çalışır. Kullanıcı metal tespit ettiğini anlamak için bu seste oluşan ton farklılıklarını takip etmek zorundadır. Dolayısıyla, derinlik kazandırmak için koyulan bu sesi sürekli dinlemek hem kullanıcıyı rahatsız eder hem de metal tespitini güçleştirir.

Golden Sense ise fark yaratan teknolojisi ile hem threshold (eşik) sesi olmadan, sadece bir metal tespit ettiğinde uyarı sesi vererek hem de diğer cihazlardan daha derin arama imkanı sunar. Bu sayede çok sessiz, rahat ve daha derin bir kullanım imkanı sağlar.

KOLAY VE RAHAT KULLANIM

Golden Sense her türlü zeminde kolaylıkla kullanabileceğiniz bir sisteme sahiptir. Bu sistem sayesinde zemin ve hassasiyet ayarlarını saniyeler içerisinde yapacak, birçok dedektörde kullanılan karışık ayarların hiçbirine gereksinim duymadan hedefinize ulaşarak Golden Sense farkını keşfedeceksiniz.

İster boyuna asılarak isterseniz de kemere takılarak kullanılabilen sistem kutusu, hem arama kolunun ağırlığını azaltır hem de ayar düğmelerinin her an elinizin altında olmasını sağlayarak size çok daha rahat bir kullanım sunar.

UZUN BATARYA ÖMRÜ
  • #4502043
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. İstanbul
  4. Şişli
  5. Fulya Mah.
  • radyo verici 400 watt 2.500 tl

    2 el temiz FM verici 400 watt tüm bakımları yapılmış ve çalışır durumdadır. de ...

  • Pizza küreği Alüminyum

    Ahşap saplı Aluminyum pizza küreği 30cm 0534 840 5320 ...

  • Yuvarlak çevirme küreği 25cm

    Yuvarlak çevirme küreği Alüminyum ahşap sap Www.pizzamalzemeleri.com ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.