golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına)

golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına)

Marmara » İstanbul » Üsküdar
299₺
golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına)
 
golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına) golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına) golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına) golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına) golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına) golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına)
herkese merhaba; 07.09.2010 dogumlu golden retriever bebeklerimi sadece bakabilecek olan kişilere 299 tl gibi uygun fiyattan vereceğim.bu işin ticaretini yapmıyorum o yüzden piyasa fiyatının altındadır. anne ve baba safkan golden'dir her ikisinin ve yavruların resimlerini şimdi yüklüyorum... köpeğimin ilk yavrularıdır ve tam 9 tane yavru var(dişi/erkek) arkadaslar sizleri uyarmak istiyorum lütfen kandırılmayın...!!! ben ilk seferinde kandırılmıştım..! herkez bir yerlerden resim çalıp yüklüyor ve ilan veriyor sonra da önden bir miktar kapora isteyip ortadan kayboluyor..!!! köpeğinizi teslim etmeden kimseye ücret ödemeyin lütfen... yavrular şu anda tam 15 günlükler, hepsinin ilk aşılarını ben yaptıracağım, yavrular büyüdükçe yeni güncel resimlerini yükleyeceğim.
  • #2270086
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Tekirdağda satılık köpek

    satılık 10 gun ıcınde dogacak olan cocker yavruları(erkek dişi)fiyatta kolaylık ...

  • Mezitlide macar rottweiler safkan

    koca kafa rottweiler 3 aylık iç dış parazit aşıları, karma ve kis aşıları yapılm ...

  • çiftleştirilecek erkeke sibirya kurdu arıyorum

    prensesime çiftleştirmek için erkek sibirya kurdu arıyorum izmirde oturanlar ola ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.