giyilebilir kollu battaniye en uygun fiyata toptan ve perakende !

giyilebilir kollu battaniye en uygun fiyata toptan ve perakende !

Marmara » İstanbul » Esenler
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Esenler
giyilebilir kollu battaniye en uygun fiyata toptan ve perakende !
 
giyilebilir kollu battaniye en uygun fiyata toptan ve perakende ! giyilebilir kollu battaniye en uygun fiyata toptan ve perakende !
TOPLU ALIMLARDA FİYAT ALINIZ KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI ANLAŞMALI KARGO İLE İNDİRİMLİ KARGO GÖNDERİMİ PERAKENDE SATIŞ MAĞAZAMIZ www.hediyepakette.com İRTİBAT: Giyilebilir Kollu Polar Battaniye Giyilebilir kollu battaniye giyim şekli normal elbiselerden tam ters şekildedir, arka taraf açıkta kalacak şekilde giyilmelidir. ? Piyasadaki düşük kalite muadillerinden farklı olarak polar ağırlığı 750 gr'dır. ? Ürün malzemesi %80 pamuk iplikten üretilen iki taraflı havlu polar kumaştır. ? Kaliteli polar yumuşaklığı ile hiçbir şekilde cildinize zarar vermez. ? Ürünümüz kendi imalatımız olup 1. Kalite polar kumaş ve işçiliği ile Türkiye'de üretilmektedir. ? Çin malı değildir. Ürün Bilgileri: ? Giyilebilir Kollu Battaniye geniş boyutlu manşet yerleriyle sizi sımsıcak tutacak bir battaniyedir. ? Telefon, kumanda ya da bilgisayar kullanmak için elleriniz serbest kalır. ? Geniş cebi sayesinde bu eşyalarınızı cebinizde saklayabilirsiniz. ? Herkese uygun olabilecek süper büyük boyutlardadır. ? Rahat ve sıcacık tutar. ? Süper-yumuşak polar kumaşından imal edilmiştir ve kalındır. ? Isınma masrafınızı düşürerek ev içerisinde faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlar. ? Kullanımı kolay ve pratiktir. ? Kollu Battaniye dış mekanlardaki etkinlikler için de idealdir. ? Çamaşır makinesinde yada elde düşük ısıda yıkanabilir. ? Bütün aileniz kullanabilir. ? Giyilebilir Kollu Battaniye tüm bu özelliklerinin yanında çok hoş işe yarar bir hediyedir. ? Bayan yada erken tüm vücut tiplerine uygundur. Giyilebilir Kollu Giyilebilir Kollu Polar Battaniye ile Soğuklar Artık Dert Değil! ? Polar kumaşından imal edilen, kalınlığının yanı sıra süper-yumuşak dokuya sahip lüks bir battaniyedir. ? Sıradan battaniyeler gibi kaymadığından, size tam bir hareket özgürlüğü sağlar. ? Kollu giyilebilir battaniye?nin altındayken bilgisayarınızı yada TV kumandanızı rahat bir şekilde kullanabilir, telefonla konuşabilir ya da atıştırabilirsiniz. ? Kadınlar, erkekler ve çocuklar için ideal bir battaniyedir. ? Sizi sımsıcak tutan kollu battaniye ile ısınma masrafınız de düşecek..
  • #4111772
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.