gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks

gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks

Marmara » Kocaeli » Gebze
155.000₺
  • 155.000₺
    Marmara » Kocaeli » Gebze
gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks
 
gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks gebze beşevler barış mahalesinde sahibinden satlık sıfır dubleks
gebze beşevlerde 220m2 brut, iki parka cephe, ilköğretim okuluna yuruyerek 2 dakika, sağlıkmeslek lisesi ve sağlık ocağına yuruyerek 2 daikika, gebze centere arabayla 5 dakika arkasında tatlıkuyu vadisine yuruyerek 3 dakika deniz manzaralı ve guney cepheli dubleks yatırıma ve kullanıma çok elverişli kaçırılmayacak fiyatla 155.000 tl özelikleri yeni binadır e5, otoban a arabayla 5 dakika otogara 5 dakika mesafede arabayla otogar eskihisar feribot bağlantısı binanın önundeki yoldan geçmektedir. 1 ay içinde taşınabilir deprem yönetmeliğine göre yapılmıştır. iskanlıdır. bina ve dairenin tüm borçları kapatılmış olup sıfır borç ve masrafla teslim edilmektedir.
  • #2926364
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.