gaziosmanpaşa-toner satışı

gaziosmanpaşa-toner satışı

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
gaziosmanpaşa-toner satışı
 
gaziosmanpaşa-toner satışı gaziosmanpaşa-toner satışı gaziosmanpaşa-toner satışı gaziosmanpaşa-toner satışı gaziosmanpaşa-toner satışı gaziosmanpaşa-toner satışı
GAZİOSMANPAŞA ÇEVRESİNE SERVİSİMİZ VARDIR.. Gaziosmanpaşa, küçükköy, TEL:CEP:www.gaziosmanpasatonerdolum.com STAR OFFICE 1997 yılında Gaziosmanpaşa 500 Evlerde yazıcı sarf ve Kartuş Toner Dolum Merkezi olarak kurulmuştur. Sektörün öncü bilişim ve yazıcı sarf malzemeleri ithalatı yapan şirketlerde yöneticilik yapmış 2 kardeş tarafından kurulan 6 kişilik bir aile şirketidir. Firmamız bilişim sektöründeki tecrübelerinden yola çıkarak oluşturulan INKS STAR VE STAR OFFICE markaları ile 1997 yılından bu yana kartuş dolum sektöründe hizmet vermektedir. Kısa sürede bölgesinde lider konumuna gelen STAR OFFICE markası malzeme ve işçilikte en yüksek standartları korumayı prensip edinmiştir. STAR OFFICE' nin olağan üstü iş gücü şirketin belirleyici özellikleri olan kalite ve güvenilirlik prensiplerini titizlikle ayakta tutmaya olan bağlılıklarını sürdürmektedir. Firmamız lazer yazıcılara ve inkjet mürekkepli yazıcılara ait onlarca model kartuş ve toneri doldurabilmekte ve yenileyebilmektedir. Her modelin dolumunda kullanılan parçalar ve sarf malzemeler değişkenlik göstermektedir. Biz de her ürün dolumunda ve yenilenmesinde, ürünün kendisine farklı talimatları ve yöntemleri kullanmaktayız. Lazer ve inkjet kartuşlar, çalışma prensibi olarak doluma ve yenilemeye son derece uyumludur. Özellikle gelişimini son sürat sürdüren lazer yazıcı ürünlerinde doldurulabilme ve yenilenebilme oranı %90 oranını geçmiştir.Tabii ki burada lazer yazıcılar için üretilen yan sanayi parçaların ve hammaddelerin de zenginliğinin de çok büyük bir önemi vardır www.turkiyemurekkep.com Barbaros Hayrettin Paşa Mah.Küçükköy / Gaziosmanpaşa / İSTANBUL %100 ALMAN MARKASI INKSSTAR KARTUŞ MÜREKKEPLERİ Lazer, Inkjet, Nokta vuruşlu her marka ve model yazıcılara uygun orjinali ile birebir eşdeğerde, sonradan dolum ve yenilenme olmayan, ithal Kartuş ve şeritler, Kamu kurumlarına, özel sektör kuruluşlarına , bilgisayar şirketlerine ve Kırtasiyecilere toptan adrese teslm edilir. ...www.starofis.com 1997 den bu yana kalitenin adıâ ¦ NOT: STAR OFFICE olarak %100 Alman Malı (inksstar) kartuş mürekkepleri nin ithalatını yapmaktayız. GAZİOSMANPAŞA ÇEVRESİNE SERVİSİMİZ VARDIR.. inksstar kartuş mürekkepleri sayesinde kartuşlarınızı defalarca ilk günkü kalitesinde doldurup kullanabilirsiniz. Mürekkeplerimiz hiç bir korozif kimyasal içermez ve kartuşların ömrünü kısaltmaz aksine düzenli kullanımlarda kartuş kullanım sürelerinde %70â lere varan artış sağlar.
  • #3298378
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.