fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul

fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul

Ege » Muğla » Fethiye
400₺
fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul
 
fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul fethiyeden anne altından satılık 1, 5 aylık%100 safkan golden retriever yavrul
%100 safkan 4 tane satılık golden retriever yavrularım var. 2 tanesi erkek 2 tanesi dişi. Irk garantilidir. Anne sütü ve takviye mamalarla beslenmekteler. Doğum tarihleri 13 Haziran 2010. Golden Retriever'lar sevgi dolu, uslu, zeki, uysal, iyi huylu, duygulu, hareketli ve sevimli köpeklerdir. Kolaylıkla eğitilirler ve çocuklarla iken güvenilir ve naziktirler. Sadık, kendine güvenen, tatlı ve sahibini memnun etmeye hevesli bir ırktır. Aktif, güvenilir ve mükemmel bir aile köpeğidir. Golden Retriever itaat etmeye hazır yapısı nedeniyle itaat eğitimi onlarla çok keyifli geçer. İtaat yarışmalarında büyük başarı kazanmıştır. Bu cinsin söz dinleme becerisi efsanevileşmiştir ve her zaman sizin güvenilir, çalışkan, mutlu dostlarınız olarak kalacaklardır. Sahibini memnun etmeye ve öğrenmeye fazlasıyla yatkındırlar. özellikle kap-gel türü oyunlardan zevk alırlar. Sağlam ve güçlü, koku alma duyusu gelişmiştir. İyi huylu olduğu için insana eşlik eden köpek olarak da değerlidir ve aile hayatına uyum sağlar.
  • #2203885
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • FCI SECERELİ İNG.BULLDOG YAVRULARI VONKUJO DA

    CHOW CHOW, CANE CORSO, BORDEAUX, LABRADOR, CAVALİER KING CHARLIES, MALTESER TERİ ...

  • ıspartada sahibinden satılık husky maskeli 60 günlük

    aşıları tam sağlıklı safkan sibirian husky. Tuvaletini gazete üzerine yapar. Siy ...

  • satılık 1. sınıf kangal koyunu

    koyunlarımız 1. sınıftır koyunların aslı devlet çiftliğinden gelmedir . her yıl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.