fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan

fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan

Ege » Muğla » Fethiye
190.000₺
  • 190.000₺
    Ege » Muğla » Fethiye
fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan
 
fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan fethiye merkezde satılık villa, satılık yazlık apart, manzara emlaktan
Muğla Fethiye Devlet Hastenesi’ ne çok yakın, güzel ve güzide bir bölgede olan, deniz manzaralı, nezih bir site içinde, ortak havuzlu, havuz başında barı olan, 3+1, satılık dubleks apartlar. 1 deniz manzaralı terası, 1 ortak havuza bakan balkonu vardır. Giriş katta geniş ve mutfakla bir salonu vardır. Salonda havuza bakan bir balkonu vardır. Mutfak dolapları mdf’ dir. Oturma odası vardır. Duşakabin banyo, lavabo, wc vardır. Üst katta ise 2 yatak odası, duşakabin banyo, lavabo, wc vardır. Deniz manzaralı geniş, ferah terası vardır. Yazlık olarakda kullanılabilir. Büyük alışveriş marketlerine yakın. Hastaneye, adliyeye çok yakın. Göcek yat marinasına 30 km, Ölüdeniz Plajına 15 km, Dalaman Hava limanına 45 km, Fethiye merkeze 1, 5 km, Çalış Plajına 1 km mesafededir.
  • #2258942
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.