fethiye çalışta satılık havuzlu villa

fethiye çalışta satılık havuzlu villa

Ege » Muğla » Fethiye
460.000₺
  • 460.000₺
    Ege » Muğla » Fethiye
fethiye çalışta satılık havuzlu villa
 
fethiye çalışta satılık havuzlu villa fethiye çalışta satılık havuzlu villa fethiye çalışta satılık havuzlu villa fethiye çalışta satılık havuzlu villa fethiye çalışta satılık havuzlu villa fethiye çalışta satılık havuzlu villa
220 m2 4+2 5 banyo 2011 yapımı 460, 000 TL aymes otel yanı , Fethiye çalış plajına 100 metre uzaklıkda olan villa 4 yatak odası 2 salonu 5 wc'si bulunmaktadır, ayrıca bodrum katıda vardır.İstenilirse bodrum katı depo veya kiralamak içinde kullanılabilir, 2011 yapımı olan villa site içerisinden ortak havulu olmakla birlik'de kendi kullanım alanı içerisinde bahçede bulunmaktadır. villanın toplam kullanım alanı 220 m2'dir. Sahilden çalış dolmuş hattı önünden geçmektedir, market , çalış plajı v.b yerlere en fazla 5 dk mesafededir. Fethiye şehir merkezine 10 dk ölüdenize 25 km dalamana 40 km uzaklıktadır.
  • #3030544
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.