evlere ütü servisi eve ütü hızmeti

evlere ütü servisi eve ütü hızmeti

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
evlere ütü servisi eve ütü hızmeti
 
evlere ütü servisi eve ütü hızmeti evlere ütü servisi eve ütü hızmeti evlere ütü servisi eve ütü hızmeti evlere ütü servisi eve ütü hızmeti
Evde ütü derdine son! Kağıthane Elif Ütü'den 10 parça ütü 20 TL Evde ütü yapmaktan sıkıldınız mı? Diğer ev işlerinden, üst üste birikmiş çamaşırları ütülemeye fırsat bulamıyor musunuz? Elif Ütü'den ütü derdinize çözüm geliyor... Evde ütü derdine son! Kağıthane Elif Ütü'den 10 parça ütü 20 TL yerine 9.90 TL! Bu fırsat 6 ay süreyle 3 Temmuz 2012 tarihine kadar geçerlidir. 1 fırsat kodu 10 parça ütü için geçerlidir. Kişi başı en fazla 3 fırsat kodu alabilirsiniz. Servis bölgesi Kağıthane'den Sarıyer'e kadardır. (Yalnızca Kağıthane, Nurtepe, Sular idaresi, Çeliktepe, Gültepe, Çağlayan, Seyrantepe, Halıcıoğlu, Örnektepe, Okmeydanı, Mecidiyeköy, 1. 2. 3. 4. Levent, Beşiktaş, Etiler, Ulus, Ortaköy, Maslak, istinye, Tarabya, Sarıyer) Servis saatleri haftaiçi 17.00-21.00, cumartesi 13.00-18.00 arasıdır. Detaylı bilgi ve randevu içinveyanumaralı telefonları arayabilirsiniz Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Fırsatı satın almak için sitemize üye olun! Fırsat Kulübü'ne üye iseniz Hesabınıza giriş yapın! Email adresinize "aktivasyon linki" ulaşmadıysa "Junk/Bunk/Gereksiz Postalar" klasörünüzü kontrol ediniz. Fırsatı satın alın fırsat kodlarınızı e-mail olarak gönderelim. Dilerseniz fırsat kodlarınızı "Üye Girişi" yaparak hesabınızın "Fırsatlarım" sayfasından yazdırın veya cep telefonunuza SMS olarak kendiniz gönderin. Fırsatı satın aldıktan sonra fırsat kodunuzla birlikteveyanumaralı telefonlardan randevu alabilirsiniz. Her türlü konudaki sorularınızı "Bize Ulaşın" sayfamızdan bize iletebilirsiniz Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz. Evde ütü derdine son! Evde ütü yapmaktan sıkıldınız mı? Diğer ev işlerinden, üst üste birikmiş çamaşırları ütülemeye fırsat bulamıyor musunuz? Elif Ütü'den ütü derdinize çözüm geliyor... Evde ütü derdine son! Kağıthane Elif Ütü'den Hürriyet Mah. Taşocaği Kümesi Sk. No:14 Kağıthane, İstanbul Tel: Çalışma Sistemi Ürünleriniz, bölgenize ait servis aracıyla adresinizden teslim alınıp hijyenik ve sigara içilmeyen ortamda, yüksek buharlı profesyonel ütü sistemiyle ütülenip askılı-jelatinli olarak hazırlandıktan sonra en geç 2 gün içinde adresinize teslim edilmektedir. (Servis bölgesi Kağıthane'den Sarıyer'e kadardır. Yalnızca Kağıthane, Nurtepe, Sular idaresi, Çeliktepe, Gültepe, Çağlayan, Seyrantepe, Halıcıoğlu, Örnektepe, Okmeydanı, Mecidiyeköy, 1. 2. 3. 4. Levent, Beşiktaş, Etiler, Ulus, Ortaköy, Maslak, istinye, Tarabya, Sarıyer)
  • #2945088
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.