evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri

evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri
 
evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri evde sağlıkla büyüyen safkan iran kedileri
Yavrularımız safkan İran kedisi olup ırk ve sağlık garantilidir. Petshop veya çiftlik değiliz tüm kedilerimiz bizimle aynı evi paylaşmaktadırlar.Veteriner hekimimiz tüm kedilerimizin aşı ve parazit tedavilerini zamanında yapmaktadır.Tüm kedilerimiz ırkının tüm özelliklerini taşımakta ve sağlıklı gelişim göstermektedirler. Şu anda anne sütü ile halen beslenmektedirler 2 aylık olduklarında teslim edileceklerdir .23 Nisan doğumlu kedilerimiz istanbul içi sahiplendirme yapılacaktır iyi bakabileceğine güvendiğim kişilerde fiat konusunda yardımcı olunacaktır .yavrularımız 3 dişi ve 2 erkek olarak dünyaya geldiler..tuvalet eğitimlerini ve kuru mama yemeye basladılar ..istanbul Beylikdüzündeyiz ..yavrularımızın birebir resimleridir. Fiat görüşülür..
  • #3478705
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • satılık scottish fold yavruları

    SATILIK ÇOK GÜZEL SCOTTİSH FOLD VE BRİTİSH SHORTHAİR KEDİ YAVRULARİ !40 gunluk. ...

  • Ücretsiz tekir kedi

    Bu güzelliği sokakta çocukların elinden aldım. Yaklaşık 2, 2.5 aylık dişi. Kalıc ...

  • kuşadasında sahibinden satılık iran çinçilla erkek

    3 çü ayına giren erkek iran çinçillası kedimi elden teslim alınacak şekilde veri ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.