euro gold çift sistem alan tarayıcı.

euro gold çift sistem alan tarayıcı.

Marmara » İstanbul » Üsküdar
1.400₺
  • 1.400₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
euro gold çift sistem alan tarayıcı.
 
euro gold çift sistem alan tarayıcı. euro gold çift sistem alan tarayıcı. euro gold çift sistem alan tarayıcı. euro gold çift sistem alan tarayıcı.
SATILIK SIFIR 2 YIL GARANTİLİ 1.400 TL ÇiFT SİSTEM ALAN TARAYICI Euro Gold Elektronik alan Tarayicinin Tekli Kullanim Şekli ALTIN ARAMA ÇUBUKLARI, EURO GOLD ALAN TARAYICI, 500 Mesaden hedefini yakalama özelligi bulunmaktadır tek basiniza her türlü ormalık geniş arazilerde ön keşif için tek başınıza tabanca şeklinde kullanarak tesbit yapabilirsiniz. Altın Arama Çubukları özellikle define oldugu söylenen bölgelerde definenin bulundugu alana kadar getirebilmektedir. yer altına yapılmış olan oda, mahsen, tünel girişleri tümilüs ve yüzeyde görünürlügü kaybolmus kral mezarlari. bunlara benzer yerleri bulabileceginiz vede çok rahat bir sekilde kullanabileceginiz mükemmel bir alan tarayicidir. Özel üretim tekli kullanim antenleri size daha kolay hedefi yakalamanızı sağlayacaktır. Euro gold tarayiciyi tek basiniza çok rahat kullanabilirsiniz. Özel tekli antenleri sizi daha net hedefe ulastirmaktadir. Euro Gold Elektronik alanTarayicinin 2 Kişi Karşilikli Kullanım şekli Altın Arama Çubukları, Euro Gold elektronik alan tarayici her türlü hava sartlarinda kullanilabilir ayni zamanda iki kisi karsilikli kullanma imkâni saglayabilmektedir. Dörtlü antenleri taktiginizda en zor hava sartlarinda dahi ön kesif için kesinlikle tercih edilmesi gereken bir sistemdir. Ilk defa tarayici kullananlarin bile çok rahat kullanabilecegi sistemdir bu sekildeki kullanim sekliyle hedefe yönlendirme ve hedefe getirme seklini net anlamasini saglamaktadir. Define Arama Çubukları Euro gold Alan tarayiciyi hertürlü hava şartlarinda ön kesif için kullanabilirsiniz. 4' lü özel kaplama antenleri sayesinde 500 mt Uzak Mesafeden hedefin üzerine kadar getirebilmektedir.
  • #3626127
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.