ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ

ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ

İstanbul / Başakşehir / İkitelli OSB
 
ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ ET-KEMİK UNU İŞLEME TESİSİ
Et ve kemik unu kemik dahil olmakla birlikte memeli hayvanların bazı dokularının üretmiş olduğumuz makineler ve tesiste işlenmesi sonucu elde edilen bir rendering ürünüdür. Ürünün hammaddesinde kan, kıl, tırnak, boynuz, deri ve mide içeriği bulunmaz. Rendering ürünleri hayvansal proteinler ve yağ olmak üzere iki gruba ayrılır. Et ve kemik ununun her cinsten kümes hayvanı için ekonomik bir yem hammaddesi olduğu tartışılmaz. Kanatlı karma yemlerinin en önemli hammadde kaynaklarından biridir. Bunun nedeni, yüksek kaliteli protein, kritik amino asitler, yararlanılabilir fosfor ve diğer gerekli minerallerin faydalı bir kombinasyon içermesidir. Ayrıca, et kemik unu lizin açısından da çok değerli bir kaynaktır. Hayvansal proteinler, amino asit ve protein kaynağı olmakla beraber, mükemmel bir enerji ve mineral kaynağıdır. Et kemik unu yumurtacı tavukların beslenmesinde fosfor, kalsiyum ve gerekli amino asitler için önemli bir kaynaktır. Yumurtacı tavuklar üzerinde yapılan bir araştırmada, karma yem kemik unu düzeyinin % 2,5`den % 3`e çıkarıldığında, yumurta kabuğu kalınlığı ve yumurtlama performansını arttırdığı kanıtlanmıştır. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performans sağlar.

"Detaylı bilgi almak için lütfen; Mühendislerimiz ile iletişime geçiniz
Hurda ve Atık

Atık değerlendirme

Geri kazanım

Hurda değerlendirme

  • #4472743
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. İstanbul
  4. Başakşehir
  5. İkitelli OSB
  • SALLANTILI MASA MAKİNESİ

    Cevher zenginleştirilmesinde kullanılabilecek niteliktedir. Altın, gümüş, bakır, ...

  • MS-SERİSİ MASERATÖR ATIK SU ÖĞÜTÜCÜ

    MS-Serisi Maseratör Atık Su Öğütücülerimiz, tek rotorlu sistemlerdir. Rotor üzer ...

  • SPK-SERİSİ KANAL ATIK SU ÖĞÜTÜCÜ

    SPK-Serisi Kanal Atık Su Öğütücülerimiz, düşük hız ve yüksek tork özelliğine sah ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.