eşyalı günü birlik daire keçiören

eşyalı günü birlik daire keçiören

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
eşyalı günü birlik daire keçiören
 
eşyalı günü birlik daire keçiören eşyalı günü birlik daire keçiören eşyalı günü birlik daire keçiören eşyalı günü birlik daire keçiören eşyalı günü birlik daire keçiören eşyalı günü birlik daire keçiören
eşyalı günü birlik daire keçiöreneşyalı daire keçiörenkeçiören ankarq eşyalı daire günü birlik Hijyen ve temizliğin en üst seviyede tutulduğu, zevkle dekore edilmiş, son derecede rahat edebileceğiniz, günlük kiralık ev sistemi sayesinde dar ve sıkıcı otel odalarından kurtulabilir dileğiniz kadar keyifli ve güvenli vakit geçirebilir, istediğiniz gibi dışarıdan çeşitli siparişlerinizi verebilirsiniz. Herhangi bir otelde yapacağınız konaklamalarda kişi başı ücret ödersiniz, Günlük ev kiralama sisteminde ödediğiniz ücret kiraladığınız evin kapasitesi ile aynı orantılıdır kaç kişi kalacağınız dikkate alınmaz. Bu sayede kendi mutfağınızda kendi zevkinizle yemeğınızı yapıp, misafirlerinizi evinizdeymiş gibi ağırlayabilir hatta kalmalarını isteyebilirsiniz. Artık sizde ev ortamına adım atın, hesaplı konaklamanın tadını yaşayın! kişi başı ücret değil dairenize kira ödeyin ve kendi evinizde olmanızın tadını çıkarın.. "unutmayın evinizde gibi değil, evinizdesiniz. NOT: FİRMAMIZ KURUMSALDIR. KONAKLAMALARINIZDA KESİNLİKLE FATURA KESİLMEKTEDİR. LÜTFEN FATURA VEREMEYEN BU İŞİ YASAL YOLLARDAN YAPMAYAN KİŞİLERLE VE HİJYENİK OLMAYAN DAİRELERLE KARIŞTIRMAYINIZ..
  • #3807925
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.