eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru

eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru

İç Anadolu » Eskişehir » Köprübaşı
350₺
  • 350₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Köprübaşı
eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru
 
eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru eskişehirde sahibinden satılık orjinal kahverengi boxer erkek yavru
Çok akıllı eğitime yatkın şu anda vahşi bir cazibesi olup eğitildiğinde çok şahane bir müdafa köpeği olup babasına benzeyip adı şu anda paşa olup fakat büyünce haydut olucağı kesin. güzel bir erkek yavru. satmamdaki amaç annesiyle ikisini bir arada durduramıyorum. annesi ona zarar veriyor kıskanıp onu dövmek istiyo o yüzden satmak zorunda kaldım. Bütün aşıları yapıldı kimliği çıkarıldı alıcı olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun derim. telefonlarını beklerim.
  • #2548062
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.