eskişehirde devren çağrı merkezi

eskişehirde devren çağrı merkezi

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
eskişehirde devren çağrı merkezi
 
eskişehirde devren çağrı merkezi eskişehirde devren çağrı merkezi eskişehirde devren çağrı merkezi eskişehirde devren çağrı merkezi eskişehirde devren çağrı merkezi eskişehirde devren çağrı merkezi
ESKİŞEHİRE BÜYÜK BİR LOKASYON AÇMAK MI İSTİYORSUN. HEM MEVKİ HEM İÇERİK OLARAK KURUMSAL BİR YER Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ. MUTLAKA GÖRMENİZ GEREKİR. TÜM ALANLAR TOPLAM 250 M2 DİR. 40 ADET AGENT MASASI BULUNMAKTADIR. 2 ADET TAKIM LİDERİ MASASI 30 ADET AGENT BİLGİSAYARI 2 ADET TAKIM LİDERİ İÇİN ÇİFT ÇEKİRDEKLİ BİLGİSAYAR. BÜTÜN AĞ SİSTEMİ KURULMUŞ SWİCH LER YERLEŞTİRİLMİŞ FAAL DURUMDADIR. YER KOMPLE HALI FLEKS KAPLIDIR. OFİS VE OPERASYON ALEMİNYUM BÖLMELERLE AYRILMIŞTIR. OFİSTE LÜKS OFİS MASASI TAKIMI, DERİ BEKLEME KOLTUKLARI. YEMEKHANEDE 2 ADET YEMEK MASASI 1 ADET SEBİL BULUNMAKTADIR. 2 ADET LAVABOSU, YAKLAŞIK 160 METREKARE OPERASYON ALANI, OFİSİ, ALT KATINDA YEMEKHANESİ, MESCİDİ, MUHASEBE ODASI OLAN LÜKS BİR MEKANDIR. ÖĞRENCİLERİN BULUNDUĞU BÖLGEDE OLDUĞU İÇİN PERSONEL SIKINTISI YAŞANMAMAKTADIR. BİNA SIFIR BİNA OLDUĞU İÇİN FULL YALITIMLIDIR. BİLGİ ALMAK İÇİN:
  • #3699260
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.