esenlerde devren satılık konfeksiyon

esenlerde devren satılık konfeksiyon

Marmara » İstanbul » Esenler
65.000₺
  • 65.000₺
    Marmara » İstanbul » Esenler
esenlerde devren satılık konfeksiyon
 
esenlerde devren satılık konfeksiyon esenlerde devren satılık konfeksiyon esenlerde devren satılık konfeksiyon esenlerde devren satılık konfeksiyon esenlerde devren satılık konfeksiyon esenlerde devren satılık konfeksiyon
350 metre kare kullanılabilir alana kurulu eksiksiz ve masrafsız paşahan iş merkezinde. 6 adet brother 7200 düz makina 1 adet brother e-40 düz makina 6 adet brother kıstırmalı 5 iplik overlok 1 adet siruba 3 iplik overlok 2 adet brother reçme 1 adet brother otomatik reçme 1 adet otomatik biye kezim makinası 1 adet kansai 6 iğne lastik makinası 1 adet ünion sprecial kroşeta makinası 1 adet pastal kesim motoru 1 adet otomatik pastak başı kesim makinası kompresör, iplik sarma makinası ve 2 adet elektrik kazanlı ütü A'dan Z'ye kurulu çalışır durumda alarm siteminden buz dolabına torna vidasından yedek parçasına kadar herşey mevcut. iş merkezinin 1. katında yük asansörü ve calaskar sistemi sayesinde kolay yük taşıma olanağı.
  • #3818799
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.