ENAK LABORATUVAR RÖMORK

ENAK LABORATUVAR RÖMORK

İstanbul / Ataşehir / Barbaros Mah.
450.000₺
 
ENAK LABORATUVAR RÖMORK ENAK LABORATUVAR RÖMORK ENAK LABORATUVAR RÖMORK ENAK LABORATUVAR RÖMORK ENAK LABORATUVAR RÖMORK ENAK LABORATUVAR RÖMORK ENAK LABORATUVAR RÖMORK
MOBİL RÖMORK LABORATUVAR ARAÇLARI

Enak olarak dünyanın her yerindeki müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine göre mobil sağlık bakım araçlarını dönüştürüyoruz. 1993 yılında Almanya'da faaliyete başladık ve 28 yıllık tecrübemizi Türkiye'de sürdürmekte ve dünya çapında ihracat yapmaktayız.

Enak , en doğru, üstün kalite ve güvenilir teslimatıyla ve müşteriye özel çözümleri başarımızın bir parçası olmasının yanı sıra ,rekabetçi fiyatlar ve hızlı hizmet ile müşteri memnuniyetine bağlı olarak faaliyetlerine Türkiye'de devam etmektedir.

Mobil Römork laboratuvar aracımız müşterilerimizin tercih ettiği analiz cihazlarını koyarak birçok farklı amaç için kullanılabilmektedir. İçerisine yerleştirilen analiz cihazlarının fonksiyonuna bağlı olarak kan ve idrar laboratuvarı, içme suyu temin laboratuvarı, yakıt analiz laboratuvarı gibi birçok farklı amaç için müşterilerimiz tarafından üretilmekte ve kullanılmaktadır.

Mobil Römork Laboratuvar aracımızda bulunan çalışma tezgahı; alkol ve deterjan gibi maddelerle kolayca temizlenebilen, çeşitli derecelerde asit ve kimyasal maddelere dayanıklı özel malzemeden üretilmiştir.

Odalarda uygun alanlarda foamboard malzemeden yapılmış dolap, masa ve çekmeceler bulunmaktadır.ısıtma ve soğutma sistemi mevcuttur. Römork zemininin tamamı su geçirmez, antibakteriyel pvc kaplamadır.

Lavabo sistemi ve aksesuarları bulunmaktadır.Laboratuvarda saf su cihazı, kan sayacı, idrar tahlil cihazı, kuvöz, santrifüj, mikroskop, soğutucu, çeşitli laboratuvar malzemeleri, hasta muayene masası ve ekipmanları bulunmaktadır.
  • #4553303
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Karavan
  3. Çekme Karavan
  4. Satılık
  5. İstanbul
  6. Ataşehir
  7. Barbaros Mah.
  • ENAK JİNEKOLOJİ KLİNİK TREYLER

    Bir treyler üzerinde mobil bir jinekoloji kliniği inşa etmek için farklı türde a ...

  • ENAK JİNEKOLOJİ KLİNİK TREYLER

    Bir treyler üzerinde mobil bir jinekoloji kliniği inşa etmek için farklı türde a ...

  • SİPARİŞÇİDEN BÜFE VE STAND KARAVAN

    2M genişliğinde, 3m uzunluğunda ve 2m yüksekliğindedir. 6oo kg ağırlığındadır. b ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.