ELDİYAR DIŞ TİCARET

ELDİYAR DIŞ TİCARET

İstanbul / Esenler / Oruçreis Mah.
 
ELDİYAR DIŞ TİCARET ELDİYAR DIŞ TİCARET ELDİYAR DIŞ TİCARET ELDİYAR DIŞ TİCARET
Eldiyar Dış Ticaret olarak, 2014 yılında kurulan Şirketimiz, dünyanın her tarafına, her türlü ürün, mal veya eşyanızı Kara, Deniz veya Hava yolu ile istenen yere en ekonomik şekilde ulaştırmak ve Türkiye’de yatırım yapmak isteyen Yurtdışı firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir.Uluslararası gönderilerinizde Kara, Hava ve Deniz taşımacılığı seçenekleriyle, en ekonomik fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

Yurtdışına ve yurtdışından; ihracaat, ithalat veya parsel maksatlı taşımalarınızda uygun fiyat, hızlı ve güvenilir çözümlerle yanınızdayız. Tecrübeli ve profosyonel kadromuzla ilk noktadan, istediğiniz son noktaya kadar taşıma süresince destek vererek, yasal ve gümrükleme işlemlerinde hızlı, sorunsuz deneyimli kadromuzla ticaretinize değer katar. Türkiye veya yurtdışında yatırım maksatlı projelerinizde; risk analizi ve karar destek süreçlerini profesyonelce yürüterek, bilimsel analizlerle sermayenize değer katar, güven sağlar. Özellikle gayrimenkul, yeni girişimler ve şirket alımları konularında profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Türkiye ve yurtdışında yerleşik küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ) ve daha büyük ölçekli firmalara uluslararası ticaret süreçlerinde, ithalat ihracat ve gümrük işlemlerinde destekleyici hizmetler üretmekteyiz. Uluslararası ticaret alanında, dış ve iç pazarlardaki firmaların ihtiyaçlarını tespit ederek müşterilerinin karlılığını arttırmak, iç işleyişlerini daha verimli hale getirmek ve marka değerini ileriye taşımak için çalışmalar yapmaktayız. Dış ticaret konusunda uzman personelimiz, müşteri odaklı çalışmayı prensip edinerek, kurumunuzun ihtiyaç duyduğu alanlarda (İhracat/İthalat yönetimi, Global yönetim hizmetleri, v.b.) yanınızda yer alır, sizin hedefleriniz bizim vizyonumuz olur.
Lojistik, Depolama ve Paketleme

Uluslararası lojistik

  • #4467554
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Lojistik, Nakliye
  3. İstanbul
  4. Esenler
  5. Oruçreis Mah.
  • 7/24 vinç hizmeti

    7#24 vinç hizmeti vermekteyiz günlük aylık saatlik kiraya verilir 05394460111 ...

  • İSTANBUL İÇİ VE ÇEVRE İLLERE UCUZ NAKLİYE YÜK, EŞYA TAŞIMA PARÇA TAŞIMA

    "MERABA ÖĞRENCİYE, BEKARA, YENİ EVLİLERE, ORGANİZASYON İŞİ YAPANLARA, ÇALIŞA ...

  • cok uygun fiyata ve hizli bir şekilde RUSYADA GÜMRÜKLEME

    RUSYA GÜMRÜKLEME. Malınızı Rusya gümrüklerinde bekletmeden cok hızlı bir şekil ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.