dünyada bir ilk panel kapı

dünyada bir ilk panel kapı

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
125₺
  • 125₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
dünyada bir ilk panel kapı
 
dünyada bir ilk panel kapı dünyada bir ilk panel kapı dünyada bir ilk panel kapı dünyada bir ilk panel kapı dünyada bir ilk panel kapı dünyada bir ilk panel kapı
Ar-Ge çalışmalarınıyılları arasında İspanya'da gerçekleştirdiğimiz, üstün nano teknolojisi ''Elektrostatik Toz Boya'' sistemleri ile bütünleşen '' Panel Kapı''üretimini İstanbul'da başarı ile sürdürmekteyiz. Kaliteyi, en ekonomik koşullarda siz değerli müşterilerimize sunma ilkesi ile yola çıkan firmamız , yüksek üretim kapasitesi ve üstün kalitesiyle ülkemizde ve dünya pazarında yerini başarı ile almaya başlamıştır. Üretimini gerçekleştirdiğimiz panel kapılarımız kanserojen madde ve solvent içermez , Alev almaz, yangın geciktirici özelliğe sahiptir , yüksek yüzey mukavemeti ile darbelere ve çizilmelere karşı son derece dirençlidir. Sudan nemden etkilenmez, asla renk değiştirmez , çevrecidir. Her türlü temizlik maddesiyle temizlenebilmektedir. Fiziki yapısı her türlü hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Kapılarımızın fiziki yapısı dönmelere, eğilmelere karşı kusursuz tasarlanmıştır. Kasa ve pervazlarımız ahşap dokulu polypropylene malzeme ile kaplanarak ölümsüzleştirilmiştir. Kasa bağlantıları 45 derece hazırlanılarak, dubel bağlantıları ile kusursuz montaj imkanı sağlanmıştır. Ürettiğimiz Kapılar Avrupa Birliği CE belgelidir. Avrupa Birliği Test Laboratuarı ''İNTERTEK'' tarafından Anti-kanserojenve alev geciktirici olarak belgelenmiştir. Ürettiğimiz Panel Kapıların konutlarınıza değer katacağı inancımızla projelerinizde yer almaktan gurur duyacağımızı ifade ederiz. Fiyatlarımız ölçü dahilinde değişmektedir. Fiyatlarımıza KDV Dahil değildir.
  • #3243217
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.