dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum

dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum

İç Anadolu » Konya » Alibeyhüyüğü
7.500₺
  • 7.500₺
    İç Anadolu » Konya » Alibeyhüyüğü
dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum
 
dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum dündar pancar söküm makinemi satmak istiyorum
2004 model dündar pancar söküm makinesi şavtlı yana liftli boşaltım sistem hidromotorlu traktör hidrolige baglamalı günde 8, 10 dekar pancar sökebilirsiniz büyük motor istemez ben fiat 480 le söküm yapıyorum dopolama sistemi asansörlüdür ufak çifçinin çok büyük kolaylıgı... çok arıza veren bi makina degildir anlayacagınız güzel bir makine Almayı düşünen arkadaşlar fikir alışverişi yapabiliriz ille almanız gerekmez ... alıcısına HAYIRLI OLSUN .MEVLAM HAYIRLI, BEREKETLİ, BOL, HELAL KAZANÇLAR VERSİN ...(AMİN) TEL:
  • #3354420
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.