düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar

düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar

Marmara » Bursa » Nilüfer
4₺
  • 4₺
    Marmara » Bursa » Nilüfer
düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar
 
düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar düğün organizasyon yemeği, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmalar
DÜĞÜN ORGANİZASYON YEMEĞİ, DÜĞÜN SALONLARI YEMEĞİ düğün organizasyon yemeği bursa, düğün salonları yemeği, bursa düğün yemeği firmaları, düğün yemeği fiyatları, organizasyon yemeği, cemiyet yemeği, catering, nişan yemeği, düğün organizasyon fiyatları düğün yemeği yapan firmalar dan birisiyiz, bursa merkez ilçelerine hizmet veriyoruz Düğün organizasyon yemeğiniz için uygun ve kaliteli yemek hizmeti sunuyoruz. düğün yemeği firması arıyorsanız fiyatlarımızı değerlendirin ve arayın ! Düğün yemeklerinizi yerinize kadar götürüyoruz. En çok tercih edilen düğün yemeklerimiz; tavuklu pilav+ayran+tatlı etli pilav+ayran+tatlı tavuk sote+pilav+ayran+tatlı etsote+pilav+ayr an+tatlı düğün yemeği fiyatları tavuklu pilav+ayran+tatlı = 4 tl etli pilav+ayran+tatlı = 5.75 tl NOT1: Köpük yemek seti istenirse alış fiyatına veriyoriyoruz :0, 35 kuruştur (Yemek Tabağı+plastik çatal+ plastik kaşık) Porselen tabak fiyatı için arayınız ! NOT2: Yemeğin teslim edilmesi, ulaşım masrafları ve boşların alınması firmamıza aittir. Yemeklerimiz sıcaklığını koruyacak şekilde termobakslarda getirilir. Batu Sofrası MERKEZ: Çalı mah. ömer biltekin bulvarı no:3/A NİLÜFER BİLGİ İÇİN ARAYINIZ ! Organizasyon Müdürü İsmail Yaprakcı DÜĞÜN YEMEĞİ YAPTIRMAK İÇİN ARAYINIZ !!!
  • #3407259
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.