düğün müzik grubu izmir adem gebzen ve gurubu

düğün müzik grubu izmir adem gebzen ve gurubu

Ege » İzmir » Konak
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Konak
düğün müzik grubu izmir adem gebzen ve gurubu
 
düğün müzik grubu izmir adem gebzen ve gurubu düğün müzik grubu izmir adem gebzen ve gurubu düğün müzik grubu izmir adem gebzen ve gurubu
izmirin önde gelen solist ve müzisyen kadrosundan oluşan adem gebzen yönetiminde ADEM GEBZEN VE GRUBU1996 tarihinde kurulmuştur. Kurulduğu tarihten günümüze kadar geçen sürede birçok konser, şirket yemekleri, düğün organizasyonları, açılışlar, festivaller, ve kongre organizasyonlarında sahne aldık. her tarz müziği kendine ilke edinen ADEM GEBZEN VE GRUBU bayan solistimiz güliz ile birlikte 5 kişiden oluşmaktadır süper performans sunabilme özelliğine sahip bir orkestradır. Repertuarında yerli yabancı nostalji müzik, latin müzik, yemek müzigi, türk pop, türk sanat müzigi v.b her tarz müzik ile her performansını bir şölen havasına dönüştürerek izleyenlerine unutulmaz anlar yaşatır.ayrıca karşılamalarda akordion ve gitar eşliginde Tüm etkinliklerde kendi ses düzeniylede siz izmirlilere hizmet vermekteyiz. iletişim:
  • #2082035
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.