dokumada iyi cirolu devren market

dokumada iyi cirolu devren market

Akdeniz » Antalya » Antalya
39.000₺
  • 39.000₺
    Akdeniz » Antalya » Antalya
dokumada iyi cirolu devren market
 
dokumada iyi cirolu devren market dokumada iyi cirolu devren market dokumada iyi cirolu devren market dokumada iyi cirolu devren market dokumada iyi cirolu devren market dokumada iyi cirolu devren market
dokumada cadde üzerinde 35 metrekare içinde tuvaleti bulunan önünde tost yapmak için aliminyum doğramadan kapalı bölümü olan, playstation cafe bitişiğinde , yakınında 2 adet kıraathane ve 3 bina ilerisinde ortaöğretim öğrenci yurdu ve yakınında lise bulunan marketi devredeceğim. demirbaşlar: yazarkasa, hava perdesi, klima, vitrinli dolap, eletronik hassas terazi, ön tarafında ailiminyum doğramadan yapılmış tost bölümü ve tost makinası, kalitesi ve gösterişli mobilyadan raflar , masa takımı vs. marlboro ve tekelden küçük raf , winstondan büyük raf var. yörükoğlu, erikli tek kapılı coca cola çift kapılı dolabım var. algida satışım sezonluk 12 milyar üzeridir.firmalardan iskontolarım var, bedelsizlerim iyidir. alkol satma belgem var fakat satmadığım halde kış cirom ortalama 1000 tl altına düşmemiştir.yazın ortalama 1400 tl civarındadır. ailevi sebeplerden dolayı atmak zorunda kaldım.
  • #2509069
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.