doktor sahibinden 2 tane cavalier

doktor sahibinden 2 tane cavalier

Marmara » Çanakkale » Çanakkale
Görüşülür
doktor sahibinden 2 tane cavalier
 
doktor sahibinden 2 tane cavalier doktor sahibinden 2 tane cavalier doktor sahibinden 2 tane cavalier doktor sahibinden 2 tane cavalier
Evimizde baktigimiz 3 cavalierimizden 2sini tasinma ve tayin sebebiyle satiyoruz. Erkek 4 aylik en nadir olan blacktan( 1000 dogumda bir cikmakta) renkli, disi kopegimiz 2.5 yasinda tricoloured'dir. Her ikisinin de asilari tam , agizdan ve enjeksiyonla ic parazit ile dis parazit tedavileri yapilmis, mikrocipli ve ab pasaportludur. Kaliteli kuru mama, omega3, betaglukan destekleri ile sagligi ve bagisiklik gelisimi cok iyidir. Aile icinde ve 2 cavalier bir husky ile beraber buyuyup sosyallesmislerdir.erkek kopegimizin tahmini eriskin kilosi 7-8kg olacaktir, disi kopegimiz ise turunun en miniklerinden olup 5 kilodur ve cok sevimli bir yuzu vardir. Onlari bizim kadar sevecek ailelere ucretli sahiplendirilecek ve secici olunacaktir.
  • #4150132
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ankarada sahibinden satilik king charles yavrusu

    veterinerlik fakultesinin ogrecisiyim, kendi kopegimin yavrusu ...

  • Fethiyede satılık kangal

    *Sahibinden satılıktır. *Van a ev taşıyacağımdan dolayı 9 aylık saf kangal satı ...

  • DÜŞÜKBEL ALMAN KURDU YAVRULARIMIZ

    â~ DÜŞÜKBEL ALMAN KURDU YAVRULARIMIZ â~ SAGLIK VE IRK GARANTİLİDİR. â~ TÜRKİYEN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.