didimde satilik yazlik !!!

didimde satilik yazlik !!!

Yurtdışı
200.000₺
  • 200.000₺
    Yurtdışı
  • Emlak / Arsa / Satılık

  • didimde satilik yazlik !!!
  • İlan no#2090506
didimde satilik yazlik !!!
 
didimde satilik yazlik !!! didimde satilik yazlik !!! didimde satilik yazlik !!! didimde satilik yazlik !!! didimde satilik yazlik !!! didimde satilik yazlik !!!
!!! DIDIM MAVI SEHIR DE SAHIBINDEN SATILIK HAVUZLU BAHCELI, 2006 YILINDA RESTORE EDILMIS, COCUKLU AILELER ICIN COK KULLANIMLI VILLA !!! ISTEDIGIMIZ FIYAT DEGERININ COK ALTINDA ( 180, 000 EURO EMLAKCILARDAN BICILEN FIYAT ) ACIL IHTIYACTAN SATIYORUZ !!! SATILIK OLAN VILLAMIZ AYDIN DIDIM MAVISEHIR DE ; (SITE OZEL BEKCILIDIR) 500 M2 ARSA ICERISINDE, VILLA ETRAFI, BODRUM TASI DENILEN KAYNAK TASLARI ILE ÔRÛLÛDÛR, BAHCE DIS KAPISI DEMIR SURGULUDUR, BAHCE KENARLARINDAKI TASLAR YUKSEK ORULU OLDUGUNDAN HAVUZ RAHAT KULLANIMLIDIR ...120 M2 KULLANIM ALANLI;ICERISINDE 3 YATAK ODASI, ACIK AMERIKAN MUTFAK-BAR, WC, BANYO, TERAS VE BALKON BULUNMAKTADIR ( TERAS ISTEGE BAGLI OLARAK DAIRE YAPILIR VE VILLA TRIBLEKS OLARAK DAHA KULLANISLI HALE GETIRILEBILIR, BOYLECE DEGERINI KATLAMIS OLURSUNUZ, (YAZLIK VE KISLIK OLARAK COK KULLANISLI)TERASA EKSTRA OLARAK 2009 DA, YAGMUR VE SICAKTAN KORUMA AMACLI, 10 MILYAR DEGERINDE PERGULE YAPILDI, 2004 TE TERASA SON MODEL KALITELI GUNES ENERJISI SISTEMI KURULDU. ZEMINLER SERAMIK, PENCERELER PVC DOGRAMADIR, TAVANLAR $IK DESENLI KARTONPIYER OLUP BAHCEDE OTOPARK, YETISKIN VE COCUK HAVUZU OLMAK UZERE IKI HAVUZ MEVCUTTUR, BAHCE DUZENLEMESI YAPILMISTIR.BAHCEDE WC-DUS, BERBEKU VE HAVUZ DOLDURMAK ICINDE KUYU BULUNMAKTADIR. VILLA COCUKLU AILELER ACISINDAN OLDUKCA KULLANISLIDIR.PLAJA 400M UZAKLIKTA, BODRUM MILAS HAVAALANINA 1, 5 SAAT MESAFEDEDIR.VILLANIN HEMEN 8-10m UZAKLIGINDAN SEHIRICI MINUBUSLERI KALKMAKTADIR...OTOGARA VE ALISVERIS YERLERINE MAXIMUM 5 DK MESAFEDEDIR ... VILLANIN 2006 YILINDA AJANSLAR TARAFINDAN BICILMIS DEGERI 180 BIN Euro !!! ACIL SATMAK ISTEDIGIMIZDEN 100 BIN EUROYA KADAR DUSTUK !!! (ayrica alicilarimiz icin, istanbul yada bodrum daki ev yada isyerleri ile takas imkani saglayabiliriz, BU KONU DETAYLI OLARAK GORUSULUR ) mail adresim; gondolavenis@hotmail.com TEL; 0033 6 10 32 86 83 !!! ayrica didim de sifir dubleks evimide degerinin cok altinda acil ihtiyactan satiyorum son fiyatim !!! 120 bin ytl !!! yeni hic oturulmamis, 4.katta 185 m2, dubleks, manzarali, 5 genis odali, pvc dograma panjurlu, terasli, kaliteli gunes enerjisi sistemi kurulu . site icerisinde, site duzenlemesi guzel yesil alani bol ...didimdeki liman projesi gerceklestiginde evlerin degeri seneye cok articak ...ilgilenenler mail yada tel ile bana ulasabilirler ...
  • #2090506
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Arsa
  3. Satılık
  • İZMİT KETENCİLER KÖYÜ 1400M2 ARSA 180M2 MÜSTAKİL VİLLA

    İZMİT KETENCİLER 1400M2 ARSA İÇİNDE 180M2 DEPREM SONRASI YAPIM SATILIK VİLLA, DO ...

  • Sahibinden satılık gebzede arsa

    Gebze Güzeller mahallesinde satılık arsa Parsel no:12 193 m2 İmarlı , ifrazlı , ...

  • Gölbaşında acil satılık imarlı arsa

    Ankara gölbaşı karagedik mevkisinde bulunan arsamız Bilkent ve Mng projeleri bit ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.