didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi

didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi

Ege » Aydın » Didim
100₺
  • 100₺
    Ege » Aydın » Didim
didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi
 
didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi didimde deniz ve günbatımı manzaralı, sıfır çatı dairesi
*Deniz ve günbatımı manzaralı *Denize sıfır(Önü çay bahçesi ve çocukların da rahatlıkla girebileceği küçük bir kumsalı olan plaj) *Eşyalı 2+1 çatı dairesi *Bahçeli, site içinde, güvenlikli *Club Tarhan ve Mavişehir arasında *Ramazan özel indirimli *4 yatak kapasiteli *Ayrıca 5 kişinin kalabileceği 4 yataklı 2+1 bahçe katı da kiralıktır(İki aile birlikte gelmek isteyenler için) *Altınkum'a 7 km.Apollon Tapınağı'na 5 km *500 metre ileride Mavişehir'de hergün gıda ve giyim pazarı kurulur. *Çatı ve bahçe katları en az bir haftalık sürelerle kiralanabilir. *Elektrik - bedeli dahildir *Temmuz-Ağustos 120 TL., diğer aylar 100 TL.
  • #3118642
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.