devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar

devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar

Marmara » İstanbul » Güngören
20.000₺
  • 20.000₺
    Marmara » İstanbul » Güngören
devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar
 
devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar devren taş dizayn, devren tekstil aksesuar
2 senelik piyasada faaliyet gösteren Firmamızı, borçlar nedeniyle devretmek zorundayız! Herşeyimiz tam takımdır, sadece ceketimizi alıp bırakıcaz anlıyacağanız! 1 adet 40x60 yueming lazer (tüp 3 ay önce yeni değişti) 1 adet 80 cm'lik japon üretim Konvör özel kompresörsüzdür. 1 adet atak makina 15x15 çift kafalı pres, 1 adet atak makina 40x50 çift kafalı çok kullanışlı pres! presler 3 ay önce yeni alınmıştır. 1 adet 150 hp kompresör. 4 kişilik dizim masası+montaj masası, 4000 tl ye yakın taş-octagon ve dmc'ler, grafik için bilgisayar sistemi ve büro malzemeleri. eğer dükkanıda kiralamak isterseniz 450 tl gibi ucuz bir rakamla kiralayabilir ve hiç zahmet çekmeden direk çalışabilirsiniz (parça olarakta satılabilir).
  • #3148759
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.