devren kiralık cafe (limon CAfe)

devren kiralık cafe (limon CAfe)

Marmara » İstanbul » Ümraniye
18.000₺
  • 18.000₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
devren kiralık cafe (limon CAfe)
 
devren kiralık cafe (limon CAfe) devren kiralık cafe (limon CAfe) devren kiralık cafe (limon CAfe) devren kiralık cafe (limon CAfe) devren kiralık cafe (limon CAfe) devren kiralık cafe (limon CAfe)
ataşehir mimar sinan mahallesi namık kemal caddesi caddesinde bulunan cafe devren kiralıktır.cafe içerisinde benvari sulu yemek ısıtıcısı, poğaça börek ısıtıcısı ve buzdolabı, duvara monteli ufo ısıtıcı 4 adet masa ve sandalye tost makinesi, sosisili makinesi ızgara derin dondurucu bulunmaktadır. cafenin konumu bir ilköğretim okulunun karşısında olup bulunduğu çevrede bu tarz bi iş yeri yoktur.gelecek vaad eden cafenin yüz metre ilerisine 3 tane lise açılmaktadır liseler önümüzdeki sezona açılacaktır.iş değişikliği nedeniyle cafe 18.000 tl ye devren kiralıktır.pazarlık payı vardır.ayrıca cafenin önü otobüs ve minibüs caddesi de olacaktır. mal sahibi devir hakkını vermiştir.
  • #2082300
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.