devren kiralık bilardo salonu

devren kiralık bilardo salonu

Ege » İzmir » Buca
15.000₺
  • 15.000₺
    Ege » İzmir » Buca
devren kiralık bilardo salonu
 
devren kiralık bilardo salonu devren kiralık bilardo salonu devren kiralık bilardo salonu devren kiralık bilardo salonu devren kiralık bilardo salonu devren kiralık bilardo salonu
Dükkandaki tüm eşyalar sıfır ve orjinaldir. sadece bilardo masaları 2. el'dir fakat çok temiz ve sıfır ayarındadır tamamiyle kusursuz bir dükkandır. eksik bir şey yoktur. dükkanda 2 adet sandık ayak 3 bant masası temiz ve bakımlı ve 1 adet de aker sandık ayak amerikan masası mevcuttur (Amerikan masası sıfırdır) dükkan fotografta göründüğü şekilde devredilecektir. limonata makinası, çay makinası, tost makinası, dolap, bar, halı, tente, ıstaka dolabı oturaklar vs... tümüyle devredilecektir. fiyat olarak 15.000 TL düşünüyoruz fakat az da olsa pazarlık payı vardır. Dükkan alt kat ve üst kat olmak üzere 250 metrekareya sahiptir. istendiği takdirde içerisine masa tenisi yada fazladan bilardo masaları konulabilir. Dükkan'ın mevkii çok iyi ve işlek bir yerdedir. ana cadde üzerinde üniversite ve liseyemetre mesafededir. Dükkan kirası 900 TL'dir. hafta içi 70-80 TL ciro ve hafta sonları da (Tek gün)TL ciro ile kapatmaktadır zaten bu sektörde masraf yoktur ciro dendiği zaman çoğunluğu kâr olarak kabul edilir. fakat ramazan ayı sebebiyle işlerde biraz düşüş olmuştur fakat bilindiği gibi bu tüm sektörlerde aynıdır eğer düşünürseniz buca evka 1 yolu üzerinde acem alışveriş merkezine çok yakındır buyrun gelin görüşelim. devretmemizin sebebi de bankalara ödeme konusunda çok sıkıştığımız için devrediyoruz zaten dükkan içerisinde en azından 30.000 TL yada üstü masraf yapılmıştır.
  • #2242225
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.