devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı

devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı

Marmara » İstanbul » Ümraniye
7.500₺
  • 7.500₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı
 
devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı devren ambalaj ve temizlik ürnleri dükkanı
dükkanın kapanışını verdim sadece alacak kişi açılış verip başlayacak.bu fiyata dukkan kurabilmek imkansız.ümraniye cengiz topel caddesinde. ambalaj ve temizik ürünleri dükkanımı devr ediyorum.hazır müşterili.ikinci dükkanım oldugundan dolayı ve evımın ümraniyeye ters olmasından dolayı devr edıyorum.cirolar belgelıdır.günümüzün en iyi iş potansıyelı ambalaj sektörü ve deterjan.mecburi ihtıyac ve geri dönüşümü olmayan sektör.istediğim fiyat içindeki ürünlerin maliyetının altında.ayın 15 i son gün kapatıcam.bir dükkkan açmanın maliyeti belli. hazır kurulu müşterili dükkan.iş yaparmıyım diye bi sıkıntıda yok.cuma gününe kadar bilgi verirseniz ona göre ürünleri toplıycam. not:aylık ciro 6000 ve 7000 olarak değişkelnlik gösteriyo. ben koşturmuyorum yetişemediğim için. içindeki ürünleri bu fiyata alamassınız. sayım yaparız faturadan bakılır.
  • #2966124
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.