denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi

denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi

Ege » Denizli » Tavas
80.000₺
  • 80.000₺
    Ege » Denizli » Tavas
denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi
 
denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi denizli/ tavas bağlar mesireliğinde satılık tripleks bağ ve bağ evi
bağ ve bağ evinin oturduğu alan 704 m2 dir. ev tripleks olup 60 m2 üzerine oturmaktadır. 1. katta oturma odası, salon, mutfak, wc. 2. katta yatak odası, büyük salon, ve oturma odası, banyo wc.3. katta mutfak düzeneği olan bir oda ardiye ve tars bulunmaktadır. 1. katta yer ocağının da bulunduğu bir kiler ve bodrum bulunmaktadır. bağ içerisinde resimdede görüldüğü gibi yetişmiş bağ omcaları ve her çeşit 25-30 adet meyve ağacı bulunmaktadır.bahçe duvarı etrafı perde beton ve üstüne tel ördü ile çevrilidir. etrafı mermer kaplama ve resimdede görüldüğü gibi ceviz altı mermer kaplama oturma yeridir, çocuklarımız için de salıncak vardır.
  • #3253714
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.