damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum

damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum
 
damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum damızlıklar ve setleri ayrı-ayrı satıyorum
işlerim nedeniyle ilgilenemedigim üretimhanemi satmak zorundayım. üretimhanenin hiç bir eksigi yoktur blower, güç kaynagı, filitreler, setler, faal çalışır durumdadır, damızlık olarak sadece malavi türleri bulunmaktadır, koloniler yunus agırlıklı olup düzenine girmiş, yavru verir durumdadır. hala hazırda agzı dolu damızlıklar bulunmaktadır. bu üretimhaneyi hepsi birden alınırsa maliyetine verecegim, yada SETLER, BALIKLAR, MOTORLAR, ISITICILAR, BLOWER, GÜÇ KAYNAGI, PİPO FİLİTRELER, AKVARYUMLAR OLMAK ÜZERE AYRI-AYRI SATACAGIM damızlıklar 35 adet büyük boy damızlık yunus... ADET FİYATI 40 YTL* 55 adet genç damızlık yunus... ADET FİYATI 20 YTL* 35 adet ıceman... ADET FİYATI 15 YTL* 35 adet sarı... ADET FİYATI 15 YTL* 25 adet beyaz... ADET FİYATI 15 YTL* 20 adet auratus... ADET FİYATI 15 YTL* 15 adet albino auratus... ADET FİYATI 15 YTL* 20 adet kaliko... ADET FİYATI 12, 5 YTL* 13 adet red snow... ADET FİYATI 15YTL* setler 100 lik 3lü set 4adet fiyatı görüşülür 150 lik 2li set 3adet fiyatı görüşülür 130 luk 3lü set 3adet fiyatı görüşülür 190 lik 2li set 1adet fiyatı görüşülür irili ufaklı birçok akvaryum (35lik, 50lik, 70lik, vs) ayrıca ısıtıcılar, iç motorlar, pipo filitreler, kum, kaya, blower, güçkaynagı, yem, vs... hepsi birden yada ayrı ayrı satılıktır. yer: etimesgut ANKARA tel:lütfen cep telefonundan ulaşın msn: ahmetumutaydemir@hotmail.com NOT: bu üretimhane bir depodadır istenirse depoda üretime devam edilebilir depoya 150 ytl kira ödemekteyim depo 50 metrekaredir. istenirse üretimhaneyi başka biryere taşıyabilir. (üretim yapacak yeri olmayanlar için yazılmıştır)
  • #1630430
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.