dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla .

dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla .

Ege » Muğla » Dalaman
185.000₺
  • 185.000₺
    Ege » Muğla » Dalaman
dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla .
 
dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla . dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla . dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla . dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla . dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla . dalamanda karacaağaç köyünde satılık kelepir tarla .
dalaman karacaağaç köyünde satılık tarla . köy yerleşik alan içindedir. yolu , suyu ve elektriği vardır . dalaman merkeze 10 km , göceke 12 km mesafededir . etrafı yeşilliklerle çevrili , harika doğa manzarasına sahiptir . arazi % meyilli, tatil köyü yapmak için çok uygundur . arazinin bulunduğu bölgede yakında imar çalışması yapılacaktır . imar yapıldığı zaman değeri en az 2-3 kat artacaktır . emsallerine göre fiyatı oldukça uygundur . bu bölgede yatırım için uygun zamandır .
  • #2925696
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.