çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama

çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
1.450₺
  • 1.450₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama
 
çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama çorlu tekirdağ sahibinden satılık muhteşem bağlama
Tek kelimeyle muhteşem bir bağlama Ankarada yaptırdım.. Kısa sap. Meşe ağacından yaptırdım. sedeflerin hepsi elle işlemeli. Ekolyzeri ASE4 marka. HEM BAĞLAMA HEM ELEKTRO çalınabilir zaten en büyük özelliği bu. Eşik altı mevcut. Orjinal çantasıyle su geçiçrmez.Manyetikleri orjinal Alman malı Dİmarzyo sahne sazı gerçekten çok harika bir bağlama. Kullanılan bütün malzemeler israftan kaçılnılmadı.Tın sesi gerçekten çok hoş. Tek düğmeyle elektroya geçer elektrosuda gerçekten çok güzel. Satmamın sebebi doğu yöresinde çalştığım için daha kuru bir bağlama yaptırdım. Tek sebebi budur..
  • #3404556
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.