çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil

çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil

İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
43.500₺
  • 43.500₺
    İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil
 
çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil çok ACİL* SEMANTAL SÜTLÜ İNEK veDÜVE kurbanlık TOSUN KAYSERİ BÜNYAN acil
KAYSERİ BÜNYAN MERKEZDE Kİ AHIRIMDA 2 ADET HAS SEMANTAL DÜVE, , , , 1 ADET HAS SEMANTAL AĞIR BUZAĞLAYICI 20 GÜNÜ VAR, ÜZERİNDE 280-310KG ETİ VAR. 2 ADET HOŞTEİN 11-13KG SÜTÜ OLAN İNEK, , 2 ADET AĞZINI BOZMUŞ ETİNİ ALMIŞ VE ALIYOR OLAN TOSUN VAR 230-260KG ETİ VAR... 1 ADET İRİ SİYAH İNEK VAR 10KG CİVARI SÜTÜ VAR.. ACİL SATILIKTIRLAR TOPLU ALIMLARDA ÇOK MAKUL İNDİRİM YAPILACAKTIR.... İSTEYEN GÖZÜNE KESTİRDİĞİNİ DE ALABİLİR.. İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GELİP BAKABİLİRSİNİZ SÜTÜNE BAKMAK İSTEYEN SAAT 18.30-19.30 ARASINDA GELEBİLİR. İFTARDAN SONRA GELENLER İÇİNDE ÇAMUR GİBİ YAĞLI YOĞURDUMUZDAN İKRAM EDEBİLİRİZ. ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN. AÇIKCASI İLK ELİMİZİ TUTANA HAYIRLI OLSUN DENİLECEKTİR.
  • #4032489
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.