çocuk tekstil de HER ŞEY 0, 99 KRŞ BAŞLIYOR ŞOK ŞOK İMALATTAN!!!

çocuk tekstil de HER ŞEY 0, 99 KRŞ BAŞLIYOR ŞOK ŞOK İMALATTAN!!!

Marmara » İstanbul » Güngören
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Güngören
çocuk tekstil de HER ŞEY 0, 99 KRŞ BAŞLIYOR ŞOK ŞOK İMALATTAN!!!
 
çocuk tekstil de HER ŞEY 0, 99 KRŞ BAŞLIYOR ŞOK ŞOK İMALATTAN!!! çocuk tekstil de HER ŞEY 0, 99 KRŞ BAŞLIYOR ŞOK ŞOK İMALATTAN!!! çocuk tekstil de HER ŞEY 0, 99 KRŞ BAŞLIYOR ŞOK ŞOK İMALATTAN!!!
TEKSTİLCİ ESNAFIN DİKKATİNE!!! ŞOK FİYATLARLA SEZONA GİRİYORUZZ.... PAZARCILAR!!! TEZGAHÇILAR!!! MAĞAZACILAR!!! ARADIĞINIZ ÜRÜN KELİTE VE FİYAT BURDA 0, 75 Krş 0, 99 Krş LARDAN BAŞLAYAN CEZB EDİCİ FİYATLAR http://www.ucuzgiyin.com Fatih cad. no:12 emek çarşı k- 2 k.no:64/66 merter. istanbul YENİ SEZON: BALON ELBİSE VE ETEK... YENİ SEZON: BASKILI ELBİSE FARKLI DESEN VE RENKLERDE. YENİ SEZON: KIZ ERKEK. KISA KOL T-SHİRTLER... YENİ SEZON: KARPUZ KOL KIZ ÇOCUK ÜSTÜ.. YENİ SEZON: KIZ ERKEK YÜRÜYÜŞ PANTOLONLARI CIVIL CICIL RENK RENK DAHA FAZLASI İÇİN... http://www.ucuzgiyin.com Adresini tıklayın.... KARGOYLA TÜRKİYE VE DÜNYANIN HERYERİNE KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ...
  • #2142140
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.