cocker yavrularımız aşılı ve mikroçipli, ırk garantili

cocker yavrularımız aşılı ve mikroçipli, ırk garantili

Ege » Aydın » Kuşadası
450₺
  • 450₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
cocker yavrularımız aşılı ve mikroçipli, ırk garantili
 
cocker yavrularımız aşılı ve mikroçipli, ırk garantili cocker yavrularımız aşılı ve mikroçipli, ırk garantili cocker yavrularımız aşılı ve mikroçipli, ırk garantili
yavrularımızın anne ve babası mikroçipli olup yavrularımızıda 1 yıl boyunca yapılacak olan tüm aşıları, ve mikroçipi ile sahiplendirmek istiyoruz... nasıl olabilir bu diye soranlara 45 günlükken siz sahipleriyle buluştuklarından 3 aşıları yapılmış olacaktır , daha sonraki 1 yıllık aşıları kliniğimizce 1 yıl boyunca ücretsiz olarak yapılacaktır ve 3 aylık olduktan sonra mikroçipleri takılacaktır. eğer şehir dışında olursanız yine bu işlemler sizi yönlendireceğimiz klinik dahilinde yapılacaktır. hem ırk yönünden garantili bir köpek sahibi olurken aynı zamanda 1 yıl boyunca hekim kontrolunda aşılara ücret ödememe garantisiyle sizlere bu yavrularımızı sahiplendiriyoruz... 2. - 3. ve 4. resim aynı anne ve babanın bundan önceki yavrularının resmidir... KUŞADASI VETERİNER HİZMETLERİ VETERİNER HEKİM EBRU YETKİN gsm:
  • #1649765
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.