çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa!

çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa!

Marmara » Yalova » Koruköy
350.000₺
  • 350.000₺
    Marmara » Yalova » Koruköy
çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa!
 
çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa! çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa! çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa! çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa! çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa! çınarcıkta deniz manzaralı, saunalı, hamamlı, trıplex villa!
Marmara'nın İncisi Çınarcık, Koruköy'de triplex villa! Şehrin içinde ama şehrin bütün gürültüsünden ve kalabalığından uzak huzur dolu bu villa peyzajı, saunası, Türk hamamı, şöminesi ve geniş terasları ile tüm yorgunluğunuzdan kurtulabileceğiniz sakinlik ve konforun bir araya geldiği bir ortam. 7 odası, 2 geniş salonu, 4 WC ve 2 banyosuyla (1'i duşakabinli), teraslarından denizin tüm maviliğini, içinde Adalar ve İstanbulun da olduğu mükemmel manzarasını doyasıya izleyebileceğiniz nadir gayrimenkullerden bir tanesi. Her katta barbeküsü olan, şömineli, bahçesinde mükemmel çamları ile manzarasına hayran kalacağınız bu konforlu ve kullanışlı tripleksi düşünmenizi öneririm. Bunaltıcı iş temposundan sıkıldıysanız ve yaz aylarında kalacak yazlık arıyorsanız bu gayrimenkulümüz tam size göre. Her yeni güne yepyeni başlangıçlar için! Villamızın başlıca özellikleri; * Havuz * Şömine * Sauna * Türk Hamamı * Duşakabin * Deniz manzarası * Doğa Manzarası * 4 wc - 2 Banyo. * 400 m2 Bu satışta tek yetkili SELÇUK YILDIZ'dır
  • #2552956
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.