cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda

cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
600₺
  • 600₺
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda
 
cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda cihangirde çift kişilik yataklı full eşyalı oda
Cihangir'de tüm kafelerin olduğu Cihangir Caddesi'nde full eşyalı evde full eşyalı oda. Taksim ve Fındıklı'ya 5'er dakika, Sıraselviler Caddesi'ne 2 dakika yürüme mesafesinde. Tüm toplu taşıma araçlarına ve caddelere çok yakın. Geniş tavanlı, 4+1 evde. Bir adet küçük depo olarak kullanılan odası, iki fransız balkonu ve kiralık olan odanın bir kapısının da açıldığı bir adet büyük balkonlu, bir tuvalet ve bir banyolu, geniş mutfaklı ve geniş salonlu, ferah ve geniş odalı bir ev. 5 katlı bir apartmanın 2. katında. Kapıcısı var. Kombili.
  • #2778473
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.