çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor

çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor

Ege » Muğla » Muğla
Görüşülür
çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor
 
çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor çiftleştirmek için dişi papillon aranıyor
Köpeğim tommy 2 yaşındadır.Daha önce hiç çiftleşmedi.Kendisi çok çapkındır dışarıda dişi bir köpek görse hemen onun yanına gitmek için ağlamaya başlar.Akıllı, korumacı, dost, hareketli ve hayvanlara karşı sevecen bir köpektir.küçükken sağ kulağıyla çok oynanıldığı için sağ kulağı düşük sol kulağı dik.Normalde4-5 kilo olması gerekir ama tommy biraz fazla yemek yiyor 6 kilo.rengi kahverengi beyaz.eylülde tüylerini kestirmiştik o yüzden tüyleri fazla uzun değil. -KISACASI O KENDİNE İYİ BİR EŞ ARIYOR. -Yavruların 1 veya 2 tanesini isteriz aşağıda 2 aylıkken, 3.4 aylıkken ve 1 yaşındayken olan resimleri var. ilde muğla yazıyor ama izmir, gökova, marmaris, akyaka, datça, istanbul ve muğlaya yakın iller olabilir.
  • #3071915
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • İngiliz Cocker Spaniel

    3 aylık dünya tatlısı dişi safkan cocker. Aşıları iç-dış parazitleri veteriner k ...

  • ADANA BEAGLE YAVRULAR

    Beagle cinsi köpeğimin yavrularını satıyorum 3 dişi 3 erkek eğer özel bakımı kol ...

  • LABRADOR ZEYTİNİN YAVRULARI MERSİNDEN

    MERSİNDEN SİYAH SAFKAN LABRADOR YAVRUSU 45 GÜNLÜK DİŞİ AŞILI KİMLİKLİ (KARMA AŞI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.