çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler

çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler

Marmara » Tekirdağ » Çerkezköy
125.000₺
  • 125.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Çerkezköy
çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler
 
çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler çerkezköyde sahibinden satılık/ kiralık lüx daireler
ÇERKEZKÖY'ÜN EN GÜZEL KONUMU OLAN TEPE BÖLGESİNDE MÜSTAKİL BİNADA TOPLAM 8 DAİRE ÜZERİNE KURULU KENDİNE AİT OTOPARKI ÇOCUK OYUN BAHÇESİ VE ÖZEL GÖLGELİKLİ DİNLENME BAHÇESİ OLAN ULTRA LÜX DAİRELER. DAİRELERİMİZ 2+1 116 M2 VE 125.000TL DİR. TÜM DAİRELERİMİZDE 1. SINIF MALZEME KULLANILMIŞ ÖZEL İÇ MİMAR TARAFINDAN DİZAYN EDİLMİŞTİR. TÜM DAİRELERİMİZ EBEVEYN BANYOLUDUR. DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ. KESİNLİKLE EMLAÇI DEĞİLİZ KENDİ DAİRELERİMİZDİR.
  • #3595424
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.