çatalca kestanelikte satılık çiftlik

çatalca kestanelikte satılık çiftlik

Marmara » İstanbul » Çatalca
800.000$
  • 800.000$
    Marmara » İstanbul » Çatalca
çatalca kestanelikte satılık çiftlik
 
çatalca kestanelikte satılık çiftlik çatalca kestanelikte satılık çiftlik çatalca kestanelikte satılık çiftlik çatalca kestanelikte satılık çiftlik çatalca kestanelikte satılık çiftlik
5 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNDE TRIPLEX VİLLALI ÇİFTLİK SAHİBİNİN KENDİ ZEVKİNE HİTABEN 1. SINIF MALZEME VE İŞÇİLİK KULLANILARAK YAPTIRILMIŞTIR.600 M2 KULANIM ALANLI 5+1 ODALI 3 BANYO .BORUM KATI(145M2) VE TERASLI CATI KATLIDIR. 12 M * 6 M EBATLARINDA AÇIK HAVUZU BULUNMAKTADIR .HAVUZUN ALTINDA AYRİYETEN 150 M2 MALZEME DEPOSU BULUNMAKTADIR.2 DÖNÜMÜ VİLLA BEKÇİEVİ HAVUZ ÇİM , 1 DÖNÜMÜ SEPZE MEYVE , 1 DÖÜMÜ MEYVE AĞAÇLARI (120 ADET) , 1 DÖNÜMÜDE KÜMES HAYVANLARI VE DİĞER HAVANLAR OLMAK ÜZERE KENDİ İÇİNDE BÖLÜMÜŞTÜR.ETRAFI SELVİ ÇAMLARLA ÇEVRİLMİŞTİR.KUYU SUYUYLA BESLENMEKTEDİR VE 70 TONLUK SU DEPOSU BULUNMAKTADIR. İTİBAT TEL:
  • #2009623
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.