çanakkale adilhanda yatırımlık denize yakın arsa

çanakkale adilhanda yatırımlık denize yakın arsa

Marmara » Çanakkale » Gelibolu
255.000₺
  • 255.000₺
    Marmara » Çanakkale » Gelibolu
çanakkale adilhanda yatırımlık denize yakın arsa
 
çanakkale adilhanda yatırımlık denize yakın arsa çanakkale adilhanda yatırımlık denize yakın arsa çanakkale adilhanda yatırımlık denize yakın arsa
Çanakkale Adilhan Kıyı ovasında Nefis deniz ve kumsala sahip 7000 m2 Denize 650 metre manzaralı mükemmel arazi arazinin 3 cephesi yolla çevrili. Yatırımcı için kazançlı. Bireysel alıcılar için mükemmel bir tapu Bölgenin "Turizm kenti" ilan edilmesiye mezra ve besilicik kaldırılmış komşu cephelerde villa, konut, hotel projeleri ve inşaları bulunmaktadır. Borçluluk durumu nedeni ile arazi çok uygun fiyata verilmektedir. bölgeye gidip araştırılabilir. aynı bölgede yoldan sonra kalan kısımda (Sahil kesiminde) dönümü 70.000 tl altında arazi bulunmamaktadır! Acil olduğu için Vakit kaybettirmemenizi Ciddi alıcıların tarafıma ulaşması rica olunur.
  • #3052379
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.