cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire

cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire

Marmara » Kocaeli » Çayırova
350₺
  • 350₺
    Marmara » Kocaeli » Çayırova
cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire
 
cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire cagdaskent cayırova acil 350 tl kiralık daire
ANKAYAPI CAGDASKENTGROUP yapmıs oldugu CAYIROVA CAGDASKENT 3.ETAP U-724nolu dairem acıl kıralıktır.Önü kapanmayacak şekilde açıktır. Dairenin karşısında carsısı okul, apartmanın diğer tarafında sağlık ocağı bulunmaktadırAyrıca Anadolu Sağlık Merkezi’ne feribot tren istasyonuna araçla 5-10 dakika uzaklıktadır site icerisinde.Sitede kreş, sağlık ocağı, ilköğretim okulu, kız meslek lisesi, market, kuaför, berber, kasap, şarküteri, tuhafiye ve eczane bulunduğundan tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir yapıdadır. Son durağı Çağdaşkent içerisinde olmak üzere devamlı toplu taşıma bulunmaktadır ve bunun yanında site içerisinde taksi durağı vardır. Yapı Kredi Bankacılık Üssü, Arçelik fabrikası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Sabiha Gökçen Havaalanı gosb i-tosb tosb honda ısuzu hurdacılar kımyacılar organıze sıtelerınede mermerciler boyacılar deri sanayi gibi yerlere çok yakın olmasının yanı sıra 2010 yılında 5.000 kişinin çalışacağı Akbank’ın yeni bankacılık merkezinine yakındır. Ayrıca Çağdaşkentin hemen yanı başında yeni bir alışveriş merkezi yapılması planlanmaktadır. DAİRE ÖZELLİKLERİ:118 metrekare 3+1 ses ve ısıyalıtımlı pımapenlı cift camlı kartonpıyer ve lamınet parkelı yanı lux daıre cıft tuvalet bırı alfıranga dıgerı normal oturma hıcbır daırede yoktur normal tuvalet.dusakabınlı suan dogalgaz var fakat sıteye verılemedı 2 ay icinde verilecek mutfak dolabı yok kıralayacak arkadas oldugunda hemen yaptıralacaktır 350 tl kıra 2 kıra depozoıt istenmektedır acılen kıralıktır..
  • #2101833
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.