bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler

bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler

Marmara » Bursa » Nilüfer
Görüşülür
bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler
 
bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler bursada yorkshire terrier yavruları. 15 günlükler
Yorksire Terrier olarak ünlü ve bilindik bir petshoptan aldığımız fakat büyüdükçe nromal yorkielerden biraz daha büyük hale gelen kızımız yeni doğum yaptı, yavrular 15 günlükler. 45-60 gün arasında sahiplendirmeyi düşünüyoruz. 5 yavrudan şuan için sadece 2 dişi 1 erkek yavrumuz mevcut. petarkadas.com/dcorp adresinde ve anne ve yavruların resimlerini gorebilirsiniz. Damadımız kızımızdan daha küçük ve yorkshire saf ırk özelliklerine daha yakın, o yüzden yavruların bizim kızımız kadar büyümeme ihtimali yüksek. Bizim kızımız boyutları dışında Yorkshire özelliklerini taşımaktadır, tüy dökmemesi, davranışları vs. Lütfen mesaj yoluyla bize ulaşın ve detayları konuşalım. Not: Yavrular ücret karşılığında verilecektir. Ücretsiz sahiplendirme yapmayacağız. Bursa içi tamamen tercih sebebi olacaktır.
  • #2925976
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SAFKAN GOLDEN YAVRULARI

    KÖPÜŞÜMÜZ MASAL, SAFKAN SARI DİŞİ GOLDENDIR. BEYAZ SAFKAN GOLDEN İLE ÇİFTLEŞTİ ...

  • satılık SAFKAN SİVAS KANGAL YAVRULARI

    DİKKAT!!! ALICAK OLDUĞUNUZ YAVRUNUN ANNE BABA KALİTESİ SİZİN İÇİN NE KADAR ÖNEML ...

  • ÜRETİMDE ÇALIŞACAK ELEMAN. ACİL!!!!

    İkitelli Aykosan Sanayi Sitesinde ki firmamızda çalışacak; askerliğini yapmış, s ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.