bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi..

bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi..

Marmara » Bursa » Kestel
85.000₺
  • 85.000₺
    Marmara » Bursa » Kestel
  • Emlak / Konut / Satılık / Villa

  • bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi..
  • İlan no#1906321
bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi..
 
bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi.. bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi.. bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi.. bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi.. bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi.. bursada sahibinden satılık bünyesinde kuyu suyu ev çeşitli ağaçlar olan arazi..
yerimiz bursanın kestel ilçesine bağlı gölcük köyünde 1070metre karedir.bursa ankara yoluna 10km. bursa ya 25km uzaklıktadır.yolu düzgün ulaşım kolaydır. münübüs mevcuttur ileriye yönelik.umut vadetmektedir. köyde şehrin kalabalığından bunalan iş adamlarının ve yurt dışında çalışan vatandaşlarımızın villa tipi evleri gün güne çoğalmaktadır. elektiriği ormanı ve baraja yakınlığıyla bilinen köyün güvenlik yönünden sakin ve huzurludur.arazinin etrafı. alttan beton korumalı ve iki metre yüksekliğinde ağ koruma teli üstü dikenli tel emniyetlidir. mülkün girişinde bir kamyonun dahi girebileceği garaj mevcuttur.köyde ağırlıklı olarak karadenizli insanlarımız yaşamaktadır.köy.200 hanedir.şehir ekmeği aygazı vs düzenli olarak.sadecebir şartele bastığınızda.24 saat kesintisiz akabilen.santrafiş düzenekli içilebilen buz gibi suyunuz.herzaman hizmetinizdedir.bünyedeki evimiz.yaklaşık.70metrekare.mutfagı banyosu.vardır.ve.beton arme üzerine ahşap kaplamalı otantik bir görüntüsü vardır. ilğilenenlere. şimdiden hayırlı olsun. not:kim şehirin kalabalaından.doğanın o eşsiz huzuruna kaçmayı hayal etmiyorki.
  • #1906321
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Villa
  • Didim Altınkumda satılık kelepir evler-daire

    Didimde Satılık Full Esyalı Daire Karfur Karşısı 75000 , Didim Altınkumda Satıl ...

  • DİDİMDE (ALTINKUMDA) 144METREKARE SAHİBİNDEN SATILIK TRİPLEX VİLLA0

    DİDİM ALTINKUMDA DENİZE 450METRE UZAKLIKTA SİTE İÇİNDE FULLSIFIR EŞYALI DAYALI D ...

  • Muğla Ula Akyakada Sahibinden Acil Satılık Villa

    Muğla-Ula-Akyaka mevkiinde 110 m2 kullanım alanına sahip dublex altnda 1 oda acı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.