bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır.

bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır.

Marmara » Bursa » Beşevler
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Beşevler
bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır.
 
bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır. bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır. bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır. bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır. bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır. bursa profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır.
Profesyonel temizlik kursu kayıtlarımız başlamıştır. Kurs katılımı için 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanınızla başvurabilirsiniz kursumuzun amacı kurumsal firmalara bilinçli temizlik elemanları kazandırmayı hedeflemektedir. Kursumuza katılan kursiyerler 22 başlıktan oluşan dersleri alacak ve bu dersleri uygulamalı olarak görecektir. Kursumuzu başarı ile bitiren personel; Hijyen ve temizlik kavramlarını öğrenerek, Yüzey temizlik kimyasalları hakkında bilgi ve tecrübeye sahip olacak, Temizlik ekipmanlarını kullanmayı öğrenecek, temizlik ürünlerinde maliyet hesaplamalarını bilecek, leke kir ve atıklara karşı kullanacak ürün ve miktarlarını öğrenecek, Bir temizlik firmasında tutulacak kayıtların neler olduğu hakkında bilgi sahibi olacak, temizlik ürünlerinin pazarlanması konusunda eğitimli olacak, temizlik ürünlerinin sağlığa olan zararlarını ve kullanımdan önce alınacak tedbirler hakkında bilgi sahibi olacak, deterjanların doğaya ve çevreye verdiği zararlar hakkında bilgi sahibi olacak, Bina Periyodik temizliğini ve binanın fiziki yapısında bulunan yüzey cinslerini ve bu yüzeylere uygulanacak kimyasallar hakkında bilgi sahibi olacak, Kaba inşaat temizliği, avm kafeterya, fabrika, vb işyerlerinin profesyonel temizliği hakkında bilgi sahibi olacak, ilaçlama ve ilaçlama teknikleri haşerelere karşı mücadelede etkin yöntemleri öğrenecektir. Kursumuzu başarı ile bitiren öğrencilerimize Firmalarda iş imkânları sağlanacak, isterlerse Ürün pazarlama üzerine bayilik verilecek veyahut Temizlik hizmetleri alanında firma açacak olan kursiyerlerimize bu alanda bayilik ve ürün desteği verilecektir. Kurs boyunca kursiyerlerimize uygulamalı eğitimde yaptıkları işin karşılığında ücretleri ödenerek sigortaları yapılacaktır.
  • #3895321
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.